Försäljningsuppdrag

Vi på Bilkompaniet i Tråvad erbjuder försäljningsuppdrag. Det innebär att vi hjälper dig att sälja din bil genom oss och vi tar då hand om allt som har med affären att göra.

Att sälja en bil kan för många kännas tidskrävande och jobbigt. Vi vill göra det så enkelt och tryggt som möjligt för dig och står därför gärna till din tjänst.

Vi börjar alltid med en kontroll av bilens skick, utrustningsnivå och historik och gör därefter en värdering av bilen. Sedan utför vi en försäljningsrekond och efter det fotograferar vi bilen och påbörjar annonsering. Under tiden din bil står till försäljning visas den i våra fina och trygga lokaler som har mycket hög säkerhet. Vi sköter all kontakt med kunderna och du behöver inte tänka på någonting.

När vi sålt din bil går ägarbytet igenom Bilkompaniet då Bilkompaniet är säljare till den nya kunden. På så sätt kan Bilkompaniet erbjuda finansiering, garantier och försäkringar. Om bilen säljs på export är det Bilkompaniets ansvar som sista registrerade ägare i Sverige att se till att exporten går igenom.
Eftersom ägarbytet först går till Bilkompaniet så blir det ingen skillnad för den nya kunden utan han/hon har samma trygghet i alla våra affärer.

Kontakta oss gärna för mer info eller för en värdering där vi uppskattar marknadsvärdet.

Hitta till oss

Öppettider

Vi har öppet enligt tidsbokning.
Vänligen kontakta oss för att boka din visning.
Ring: 0512-71111
Maila: info@bilkompaniet.eu