Varmt välkommen till Bilkompaniet i Tråvad!

 

Bilkompaniet i Tråvad är ett dotterbolag till Stenhaga Invest som ägs utav entreprenören Svante Andersson.

 

Vi är ett litet familjeföretag med stort bilintresse. Företaget grundades 1993 av Svante Andersson och drivs idag av sonen Ludwig Ellhage.

 

Vår inriktning och specialitet är sportbilar och samlarbilar, främst från de Europiska biltillverkarna. Bilkompaniet är inte auktoriserad för något märke utan handlar med de bilar vi själva vill och är intresserade av. Vi är väldigt noggranna och värdesätter alltid kvalité.

 

Generellt sett, men framför allt när de gäller de entusiast- / samlarbilarna som vi säljer så värdesätter vi att det är orörda originalbilar med låg mätarställning.

 

Då vi varit verksamma under många år så har vi byggt upp ett stort kontaktnät i både Sverige såväl som i Europa. Vi kan därför erbjuda ett bredare sökområde om du söker efter en speciell bil men också nå fler spekulanter om du önskar sälja din bil genom oss.

 

Vi strävar efter att ha ett billager på ca 20-30 noggrant utvalda bilar till försäljning. Har vi inte bilen du söker i lager så kan vi ofta på kort varsel ta hem och leverera unika bilar som uppfyller kundens önskemål.

 

Vi vill hjälpa alla våra kunder att hitta deras drömbil på ett säkert och tryggt sätt. Vår målsättning är högsta kvalitet och på så sätt få nöjda kunder.

 

Vårt privata bilintresse speglas bland annat i den privata fordonssamlingen som passerat 500 världsunika fordon. Ett fåtal av de privata fordonen finns att beskåda i vårt showroom. 2027 är tanken att vi öppnar en utställning för den privata fordonssamlingen men mycket arbete återstår innan det projektet står klart.

 

2019 fick vi äran att förvärva motorbanan Kinnekulle Ring där vi årligen arrangerar flertalet event för våra kunder som är intresserade av bankörning. Kinnekulle Ring genomgår sedan förvärvet en omfattande upprustning av hela anläggningen samt byggnationer av ytterligare byggnader.

 

Inom Stenhaga driver vi även ett eget Racing-team vid namn Stenhaga Motorsport där vi i huvudsak tävlar i Porsches egen serie, Porsche Sprint Challenge Scandinavia. 2021 var Stenhaga Motorsport med sina 7 st bilar till start det största Porsche Teamet i Sverige någonsin. 2022 fortsätter Stenhaga Motorsport sin satsning och förväntningarna har nu skruvats upp.

 

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller frågor!

Hitta till oss

Öppettider

Vi har öppet enligt tidsbokning.
Vänligen kontakta oss för att boka din visning.
Ring: 0512-71111
Maila: info@bilkompaniet.eu